0.00 MDL
Mango Regal, originar din Peru, are subtonuri galbene sau puncte galbene care acoperă mai mult mango pe măsură ce se coace, acest mango are note profunde de caramel dulce și textură moale și suculentă.Mango este un fruct tropical, din familia drupelor (acele fructe cărnoase și zemoase, care au un singur sâmbure în centrul lor). Acest fruct a devenit un simbol național (unul din mai multe) pentru India și Pakistan. Această plantă specială este de obicei descrisă ca principalul tip de mango cultivat de om. În tropice (în special în India), fructul este numit fructul zeilor. Fructul copt mango conține o mulțime de polifenoli, care pot neutraliza acțiunea radicalilor liberi și pot întârzia procesul de îmbătrânire. În același timp, în comparație cu fructele dulci similare, mango-ul are încă valori scăzute de calorii, astfel încât fructele pot fi incluse în mod sigur în dietă. Mango nu se păstrează la temperaturi prea ridicate și sau prea scăzute. Este mai bine să le puneți într-un loc întunecat, răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. Se pot păstra în interior două-trei zile, la frigider – 7-10 zile. Dacă fructele sunt puțin coapte, vor rămâne proaspete mai mult timp. Înfășurați-l în hârtie și lăsați-l câteva zile la temperatura camerei. Valoare nutrițională 100 g mango: 0,5 g de proteine , 0,27 g de grăsime, 15,3 g carbohidrați, 1,8 g de fibre dietetice, 82,1 g de apă.